A Kosár : 0 tétel
Az eptest.hu Webáruház használatához regisztráció nem szükséges.
Az eptest.hu árlistában szereplő árak a megrendelés időpontjában érvényes bruttó vételárak, amelyek az általános forgalmi adót tartalmazzák.
Az eptest.hu Webáruházban csak az vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot.
Az eptest.hu Webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.
 1. FIZETÉSI MÓDOK-FIZETŐESZKÖZ
  1. Utánvétes vásárlás esetén a futárnak kell fizetni.
  2. Előre utalás esetén: K&H Bank: 10400353-50526648-67691003
   Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU80 1040 0353 5052 6648 6769 1003
   Swift kód: OKHB HUHB
   Előre utalás esetén csak abban az esetben tudjuk az árut elindítani, ha a vásárlás teljes ellenértéke bankszámlánkon megjelenik.
   Ha elektronikus úton vásárol webáruházunkban, a vásárlás folyamán a fenti két fizetési mód közül tud választani.
   Kérdésével forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
 2. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
  Az epest.hu Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja jelen üzletszabályzatot. A megrendelt és általunk visszaigazolt árut indítjuk útnak. A rendeléseket 1-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni, futárszolgálaton keresztül. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.
  A házhozszállítás 15.000 forint vásárlás felett ingyenes, amennyiben nem éri el ezt az értéket:
  • Előre utalásos vásárlás esetén: 900 Ft
  • Utánvétes vásárlás esetén 1.300 Ft
  A vevő köteles a átvétel időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
  Amennyiben a megrendelő más névre és címre szeretné kérni a kiszállítást, a megrendelő lapon kérjük egyértelműen kitölteni a vonatkozó mezőket. Az elállás joga Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 4. §
  1. A fogyasztó a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
  2. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
  3. Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.
  4. Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.
  5. A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését...
   Lemondását jelezheti elérhetőségeinken: Munkanapokon 9:00-17:00; Szombaton 9:00-12:00.
 3. GARANCIA / SZAVATOSSÁG
  A eptest.hu internetes áruház szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Az eptest.hu mindent megtesz, hogy vásárlóit gyorsan és precízen kiszolgálja. Nálunk is emberek dolgoznak, így hiba sajnos előfordulhat. Az igazi garancia egy 19 éve működő cég (Koós Familie Kft), mely az elektronikus vásárlási lehetőségek előtt is maradéktalanul látta el vevői igényét.
  Észrevételeivel és panaszaival keressen minket elérhetőségeinken! eptest.hu csapata
 4. ADATKEZELÉS
  Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A megrendeléseket elektronikus úton dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. A visszaigazolt megrendelés Megrendelési Szerződésnek minősül.
 5. AKTUÁLIS AKCIÓ
  Minden 10000Ft feletti eptest.hu megrendelés fölött adunk egy 500Ft-os kupont, amelyet a következő eptest.hu megrendelésénél egy hónapon belül beválthat. A kupont a csomagjában találja, ha nem így lenne, kérem jelezze ügyfélszolgálatunkon.