A Kosár : 0 tétel

Villarosa Kapszula(60db)


A Villarosa kapszula hatásai:
Csökkentheti az éjszakai izzadást.
Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.
Harmonizálja a hormonszintet, gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).
Hatásosan csökkentheti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
Étvágycsökkentő, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.
Segíti a szexuális aktivitást
Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkentheti a menopauza kellemetlen tüneteit.
A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést és növelik az érfal rugalmasságát.

A TERMÉSZETES YAM GYÖKÉR KIVONATBÓL KÉSZÜLT VILLAROSA KAPSZULA
Természetes progeszteron a növényekben fordul elő. Mivel hasonló a női progeszteronhoz, alkalmas a hiány pótlására. Pontosan annyi progeszteront vihet be növényi készítményekkel, amennyire a szervezet az élet folyamán hozzászokott. Ennek következtében a szervezetet ért hiánytünetek elmaradnak.

A Yam gyökérből könnyen kinyerhető és alakítható át ez a természetes hormon hatóanyaggá. Ezáltal egy jó minőségű, megbízható készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.

Alkalmazását kúraszerűen, 90 napig javasoljuk! Néhány hónap alatt jelentős változásokat érhetünk el a természetes progeszteron bevitele által, de időt kell hagynunk, hogy kifejthesse hatását. Ezért 90 napos csomagunkat kedvezménnyel biztosítjuk.

Összetevők: Dioscorea Villosa gyökér kivonat, cirok mag-héj szárítmány őrleménye

Kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin (A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom a nélkül is elfogyasztható.)

Ajánlott napi mennyiség: 2×1 kapszula/nap

6 400Ft