A Kosár : 0 tétel

Scitec 100% Casein Complex- Belga csoki (920g)


100% Casein Complex*
*100%-ban kazein fehérjéből

Micelláris kazein-domináns
Kalcium-kazeináttal
Hozzáadott glutamin aminosavval
Hozzáadott növényi enzimekkel
22g fehérje adagonként
Esti fogyasztásra is javasolt

Termékleírás
Hallottál már a kazeinről?

A kazein - a tejsavó mellett - a tejfehérjék egy nagy csoportja, a tej fehérjetartalmának nagyjából 80%-át teszi ki. A tejsavófehérjéhez képest sokkal lassabb a felszívódása, így kevésbé ideális edzés utáni fehérjeként, inkább esti fogyasztásra javasolt.

A 100% Casein Complex micelláris kazeint és kazeinátot is tartalmazó fehérje komplex. A kazein formák között elsősorban szerkezetükben, kémiai tulajdonságaikban, hasznosulásuk gyorsaságában van különbség. A mindkét formát tartalmazó kazeinforrások lehetnek az előnyösebbek.

A 100% Casein Complex magas fehérjetartalommal rendelkezik, a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

A formulához hozzáadtunk még l-glutamint és taurint, valamint Papain és Bromelain növényi enzimeket is.

Adagolási javaslat és figyelmeztetés
Adagolási javaslat: Keverjen össze 1 adag (30 g – 3/4 adagolókanál) port 350 ml vízzel naponta és alaposan rázza össze. Ha használ edzés előtti és edzés közbeni formulát (fehérje vagy aminosavak), akkor lehetőség szerint a kazein legyen az edzés utáni egyik fehérjeforrás.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők
Belga csokoládé: Tejfehérje komplex (micelláris kazein-koncentrátum és kálcium-kazeinát), zsírszegény kakaópor (10-12%), dextróz, csokoládé aroma, nátrium-klorid, L-glutamin, taurin, édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; Bromelain Ananas comosus-ból kivonva (1200 GDU/g), Papain Carica papaya-ból kivonva (1,5 FIP U/mg).

Forrás: scitec.hu
10 990 8 888Ft