A Kosár : 0 tétel

Wtn Változókorbarát Csepp (50ml)


Változókori hőhullámok gyötörnek?
Folyton elönt a meleg? Az éjszakai alvás egy hosszú rémálom?
A hőhullámok kialakulásának oka nem teljesen ismert, valószínűleg több egyensúlytalanság egyszerre van jelen, ezért annyira fontos, hogy több hatóanyag együttes erejét vessük be.
A WTN Változókorbarát cseppben lévő hatóanyagok egymást kiegészítve, egymás hatását felerősítve járulnak hozzá a változókori tünetek csökkentéséhez.

Miben különleges a WTN Változókorbarát csepp étrend-kiegészítő készítménye?
Az egyedi összetételű WTN Változókorbarát cseppben lévő növények segíthetik a hőhullámok és a változókori tünetek csökkenését.
Pl.:
A vöröshere nagy mennyiségben tartalmaz izoflavonokat, amelyek jótékony hatással lehetnek a változókorban lévő nők hormonháztartására, valamint segíthetnek a mentális és fizikai kényelem elérésében a változókor idején.
Az édesgyökérben lévő fitoösztrogének hozzájárulhatnak a hőhullámok gyakoriságának és súlyosságának csökkenéséhez.
Az inozin remek fizikai erőnlétfokozó.
A B6-vitamin segíthet a pihentető alvásban, a szellemi élénkség és a nyugodt közérzet megőrzésében, de a gyulladásos folyamatok kordában tartásában is.
A gamma-oryzanol Európában kevésbé ismert, Japánban azonban több évtizede használják, sőt a benne lévő komponensek egészségre gyakorolt pozitív hatásait a mai napig kutatják. A rizskorpa olajban található gamma-oryzanolnak gyulladásellenes, koleszterinszint csökkentő, vércukorszint stabilizáló hatás tulajdonítanak. Ezen kívül erős antioxidáns hatású tulajdonságokkal is rendelkezik.
A folyadék forma hozzájárul a hatékonyabb felszívódáshoz és hasznosuláshoz.

A WTN Változókorbarát csepp tesztelése során a résztvevők a fent megnevezett változókori tünetek alapján az alábbi hatásokról számoltak be:
csökkentek vagy teljesen elmúltak a hőhullámok
csökkent az éjszakai izzadás
javult az éjszakai alvás minősége
csökkent a fáradékonyság
csökkent a depressziós hangulat, a szorongás, az ingerlékenység
javult a fizikai és szellemi teljesítmény
praktikus volt az alkalmazhatósága (pl. könnyebb hordozhatóság)

Összetevők: organikus glicerin, tisztított víz, közönséges bojtorján koncentrátum, gamma oryzanol, inozin, édesgyökér koncentrátum, vöröshere koncentrátum, piridoxál-5-foszfát, xantángumi, citromsav.

Ajánlott mennyiség: napi 3-6 pumpányi folyadék nyelv alá fújva. Lehetőség szerint az első főétkezés előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vagy étkezés után.

Forrás: wtn.hu
4 990 4 444Ft