A Kosár : 0 tétel

Naturland Immun Optimum Csepp (30ml)


Adagonként 4000 NE D-vitamint, bodorrózsát és C-vitamint tartalmazó készítmény. Az immunrendszer működésének támogatására, a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség megerősítésére ajánlott. A bodorrózsa olyan növényi vegyületeket tartalmazó gyógynövény, amelyek nemcsak a vírusok növekedésének folyamatát gátolhatják, hanem a vírusfertőzés által kiváltott kóros immunreakciót is szabályozzák. Járványos időszakban különösen hasznos lehet a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésére.

A D-vitaminnak kiemelt szerepe van az immunrendszer működésében, jelentősen növeli a fertőzésekkel, betegségekkel szembeni védekezőképességet. A csontok és a fogak erősségének megtartásához is szükség van rá, mert segíti a kalcium beépülését a csontokba.

A Naturland Immun Optimum cseppje az emelt hatóanyag-tartalmú D-vitamin és a bodorrózsa mellett immunerősítő, érvédő és a fáradékonyságot csökkentő C-vitamint is tartalmaz. Folyékony kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható és fogyasztható.

Mikor ajánlott a Naturland Immun Optimum csepp?
járványos időszakban megelőzésre
az immunrendszer működésének támogatására
a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésére
napi szükséges C- és D-vitamin pótlására
felső légúti betegségek, megfázás, influenza esetén
visszatérő fertőzésekre
betegség, műtét utáni lábadozáskor

Hatóanyagok a napi adagban (8 csepp):
Bodorrózsa-kivonat 50 mg
D-vitamin 100 μg 4000 NE
C-vitamin 50 mg

Összetevők:
Tisztított víz, glicerin 85%, L-aszkorbinsav, bodorrózsa- (Cistus incanus) kivonat, D3-vitamin-készítmény [közepes láncú trigliceridek pálmamagolajból és/vagy kókuszolajból, kolekalciferol, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)], tartósítószer (szorbinsav).

Felhasználási javaslat:
A Naturland Immun Optimum csepp napi ajánlott adagja felnőtteknek 8 csepp, folyadékban elkeverve fogyasztható.

Forrás: naturland.hu
2 860Ft