A Kosár : 0 tétel

Catalase Őszülés elleni Kapszula (30db)


Az őszülés nem természetes folyamat, hanem több hatóanyag, többek között a kataláz enzim együttes hiánya. A Catalase kapszula egyedülálló megoldást kínál az őszüléssel szemben, ugyanis ez nem festék, ami csak elfedi a problémát és árt is hajnak, hanem egy belsőleg ható természetes enzim, amit már szervezetünk nem termel, ezáltal a hidrogén-peroxid nem bomlik le a hajhagymánk körül és a hajunk kifehéredik valamint sérülnek a sejtszövetek ami hajvesztést eredményez. A kataláz enzim kizárólag belsőleg hasznosul!

A Catalase szedésével nem csak a hajad erősödik meg és nyeri vissza eredetei színét, hanem a Catalase antioxidánsként is számos praktikus mellékhatással jár ugyanis az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol és jelentősen javítja a közérzetet.

Minden adag 5000 NE kataláz enzimet tartalmaz, C-vitaminnal kiegészítve.

A Catalase kapszula akár már 1 hónapos szedését követően eredményes lehet, megjelenhet a pigment a hajban.

Bizony, H2O2-t nem csak a gyógyszertárban lehet kapni, mi magunk is termeljük teljesen normális életvitel mellett is. Az emberi szervezet öregedését elősegítő folyamat mikor is bizonyos enzimek termelése elkezd csökkenni, majd bizonyos életkor elérését követően leáll a termelése, sok ilyen anyag van, de talán az egyik legfontosabb öregedést gátló enzim a KATALÁZ.

Mivel azonban a hidrogén-peroxid egy igen roncsoló anyag, igyekszünk – mi élőlények – minél hamarabb semlegesíteni: vizet és ártalmatlan oxigént csinálunk belőle. A kataláz enzim villámgyorsan képes nagyon sok hidrogén-peroxid molekulát hatástalanítani. A Kataláz jelenlétét úgy tudjuk kimutatni, hogy hozzáöntünk a vizsgálni kívánt anyaghoz egy kis hidrogén-peroxidot, és ha buborékol, akkor van benne kataláz. (Felhívjuk figyelmét, hogy az otthoni kémiai kísérletek az Ön és környezete egészségére nézve veszélyesek lehetnek.)

A bradfordi egyetem tudósai feltérképezték az őszülés jelenségének biológiai-kémiai hátterét. Kísérleteik során arra jutottak, hogy az ember akkor kezd őszülni, és akkor kezd hullani a haja ha a szervezetében kritikus szint alá csökken a kataláz nevű enzim szintje. Ez az enzim a felelős a hajszálakban természetes úton felgyűlő hidrogén-peroxid lebontásáért. Ha nincs elég kataláz, a hidrogén-peroxid nem tud lebomlani, és kifejti fehérítő hatását a hajszálakban.

Napi 1 kapszulát főétkezés előtt kb. fél órával, vízzel ajánljuk lenyelni.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Összetevők:
kataláz enzim 500NE, C-vitamin (aszkorbinsav) 400mg, zselatin, titán-dioxid.

Forrás: catalase.hu
7 990 6 990Ft