A Kosár : 0 tétel

HillVital The Goddess of the Sun Nappali Arckrém (50ml)


Egy bizonyos életkor felett már nem szabad elbliccelni az arcbőrről való gondoskodást, különösen, ha az vízhiányos és ráncosodásra hajlamos. The Goddess of the Sun nappali hidratáló arckrém a tápláló összetevői miatt igazi ajándék a bőrnek. A gazdag hialuronsav tartalmának köszönhetően megőrzi a bőrnek a feszességét, és a speciális gyógynövények frissítő hatással kényeztetik az érett bőrt.

Felhasználási terület: nappali hidratálás

A bőr az idő múlásával egyre hajlamosabb a száradásra és a ráncosodásra. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük gyakran alkalmazhatunk különböző hidratáló és ránctalanító krémeket, azonban az érett és vízhiányos bőr ápolása gyakran speciális készítmények használatát igénylik.

A The Goddess of the Sun - Nappali arckrém a benne lévő hatóanyagoknak, hialuronsav tartalmának, valamint hidratáló hatásának köszönhetően nem csak képes lehet a bőr feszességének a megőrzésére, de egyben frissítő hatással is kényezteti az érett bőrt.

Alkalmazása: vigye fel gyengéden masszírozva minden reggel vagy napközbe a megtisztított arcbőrre. A termék gyógynövény illóolaj tartalmánál fogva bőrpírt okozhat, ezért használat előtt ajánlott bőrpróbát végezni. Ne tárolja hűtőben, mert hatóanyag-tartalmának ereje csökkenhet.

Forrás: hillvital.hu
6 990Ft