A Kosár : 0 tétel

Natur Tanya Junior Multivitamin Por (30adag)


Cukormentes, színezék- és tartósítószer nélküli gyermek multivitamin, amit rendkívül finom és természetes eper ízben élvezhetnek az óvodás- és kisiskoláskorú gyermekek. A vízben oldódó formula 20 szerves tápanyaggal, köztük két világszabadalommal védett vitaminnal, fekete bodza kivonattal és céklaléporral járul hozzá a gyermekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletéhez.
Az adagolást a junior korosztály igényeinek megfelelően alakítottuk ki; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára.
A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN független akkreditált labor által is bevizsgált gyermekvitamin, laktóz- és gluténmentes igazolással!

FÜGGETLEN AKKREDITÁLT LABOR ÁLTAL IS BEVIZSGÁLT GYERMEK MULTIVITAMIN ÓVODÁS ÉS ISKOLÁS GYERMEKEKNEK
CUKORMENTES, TARTÓSÍTÓSZER- ÉS SZÍNEZÉKMENTES
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES IGAZOLÁSSAL
TERMÉSZETES EPER AROMA ÉS TERMÉSZETES ÉDESÍTÉS
FOGBARÁT FORMULA
TÁMOGATJA A SZERVEZET VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT
HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ
ELŐSEGÍTI A KOGNITÍV KÉPESSÉGEK FEJLŐDÉSÉT
TÁMOGATJA A CSONTOK MEGFELELŐ NÖVEKEDÉSÉT ÉS FEJLŐDÉSÉT
AKÁR 30 ADAG

A 3 és 12 év közötti gyermekek sokféle tápanyagot igényelnek, egészséges szellemi és fizikai fejlődésükhöz. Ezt természetesen kiegyensúlyozott vegyes táplálkozással tudjuk biztosítani számukra, az ajánlásoknak megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztással, minőségi szénhidrátokkal, fehérjékkel, zsírokkal, megfelelő folyadékbevitel és rendszeres fizikai aktivitás kíséretben.

MULTIVITAMIN INNOVÁCIÓ A FELNÖVEKVŐ GENERÁCIÓNAK FEJLESZTVE!
A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy gyermek multivitaminunk gondosan válogatott összetevőkkel kerüljön formulázásra, így a természetesség jegyében…

TARTALMAZ:
- természetes eper ízű aromát,
- természetes eredetű, sztéviából származó szteviol-glikozidokat
- természetes Bacillus subtilis natto fermentációjából K2-vitamint
- természetes növényi összetevőket (céklalépor, fekete bodza kivonat)

NEM TARTALMAZ:
- mesterséges színezéket
- mesterséges tartósítószert
- mesterséges édesítőszert és
- mesterséges aromát

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN a rágótabletta és a gumivitamin formákkal ellentétben nem tapad meg a fogakon, alkalmazása a gyermekek mindennapi folyadékbevitelét is támogatja. A fogyasztásra kész ital rózsaszín színét a hozzáadott céklalépornak köszönheti.

KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN TERMÉKET?
- 3 éves kor feletti junior korosztálynak, nemtől függetlenül
- a gyermekek vitamin-, és ásványi anyag bevitelének kiegészítésére, mindezt finom eper ízben
- 1az immunitás támogatására óvodai és iskolai közösségekben
- 2kognitív képességek fejlődésének elősegítésére
- 3a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez
- azoknak, akik olyan gyermekeknek szánt készítményt keresnek, ami laborvizsgálattal igazoltan cukormentes!
- betegség utáni lábadozást követően
- azoknak, akik hosszú távon is biztonságos gyerekvitamint szeretnének
- kiegyensúlyozatlan, egyoldalú táplálkozás esetén
- azoknak, akik 1 termékben keresnek multivitamint és multimerália készítményt
- cukorbetegek is fogyaszthatják

1A fekete bodza kivonat támogatja a szervezet védekezőképességét és az immunrendszer működését.
2A szerves vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését.
3A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra (a Natur Tanya® Junior Multivitamin kalcium és D-vitamin forrás).

A riboflavin, szelén és a cink antioxidáns hatásuk révén, hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Gyermekünk szervezete is ugyanazokat a tápanyagokat igényli, mint a felnőtteké, csak eltérő mennyiségben, és mint minden korosztályban itt is fontos a kiegyensúlyozott és változatos étrend.
A fejlődésben lévő szervezet számára elsősorban a csontok és agy fejlődését elősegítő vitaminok, illetve ásványi anyagok kerülnek előtérbe.

Szervezetünkben lévő kalcium 99%-a csontjainkban található. A csontjainkat lebontó és felépítő folyamatok 20-25 éves korunkig vannak egyensúlyban, eddig a korig kell kialakuljon az egyén optimális csonttömege, mert ez után a kor után több kalcium már nem épül be a csontokba, és már a csonttömeg megtartása a cél.

Rohanó világunkban a gyermekeket rengeteg inger éri, ezért sosem volt még ilyen nehéz a hosszabb ideig tartó koncentráció és tanulás. Annak érdekében, hogy gyermekünk oda tudjon figyelni foglalkozásokon és tanórákon fontos, hogy ne maradjon el a tápláló reggeli.
A B-vitaminok, a vas és a folát elősegítik a szellemi fejlődést, koncentrációt, és tanulási képességet.

A szeptember az óvoda és iskolakezdés időszaka, amire nem csak a tankönyvek és az iskolatáska beszerzésével kell készülni. Az immunrendszert is fel kell vértezni a közösségbejárás velejárói, a légutakat és emésztőrendszert érintő fertőző betegségek ellen.

Összetevők: kalcium citromsavval alkotott sói (trikalcium-citrát), természetes eper aroma, L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), céklalépor készítmény, cink-glükonát, fekete bodza (Sambucus nigra L.) gyümölcs kivonat 4:1 készítmény, vas(II)-L-pidolát, édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok), DL-alfa-tokoferil-acetát készítmény, nikotinamid, kolekalciferol készítmény, L-szelenometionin készítmény, kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát készítmény, riboflavin-5’-foszfát nátriumsója, menakinon-7 készítmény, tiamin-mononitrát, fillokinon készítmény, (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin só, cianokobalamin készítmény, D-biotin.

Adagolási javaslat: Gyermekeknek 3-6 éves korig, napi 1,455 g (2 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), 6-12 éves korig, napi 2,91 g (4 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), a nap bármely szakában, 1 dl, illetve 2 dl vízzel elfogyasztva.

Forrás: naturtanya.hu
4 990 2 222Ft