A Kosár : 0 tétel

Parma Produkt Keralit Tyúkszemirtó(10ml)


A Keralit bõrkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A bõr hámrétegének fõ terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az elõbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szõrszálban található. Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezdõdik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszerû folyamatos keratinhártya.

Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetelõ folyadék. A készítmény bõrkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképzõ anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a bõr szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe bõrizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is.

Alkalmazásának elõnye, hogy a készítmény filmképzõ anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefüggõ filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelendõ felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.

FIGYELMEZTETÉS!

Az egészséges bõrfelületrõl a filmréteget azonnal mossa le! Sérült vagy gyulladt bõrfelületen nem alkalmazható! Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó! Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön!
1 740 990Ft