A Kosár : 0 tétel

Specchiasol Collagene Facelift(500ml)


"Az öregedés folyamata A test kollagén termelése az életkorral egyre csökken, először azt vesszük észre, hogy harminc éves korunk környékén, arcunkon apró szarkalábak, ráncok képződnek. A bőr elveszti fiatalságát, ragyogását lassan kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét. Ebben az életkorban, az egyre lassuló kollagén termelés, már károkat okozhat a testünkben. Ezekre a hatásokra már csak akkor figyelünk fel, amikor az elváltozások egyre komolyabbak lesznek. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységeink, az izületi fájdalmak egyre intenzívebbé vállnak. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő multával kötőszöveteink és izom-szöveteink károsodnak, a kollagén termelődésének csökkenése következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése. A kollagén hiány úgy támad meg bennünket, mint egy célpontját vesztett rakéta. Egyik reggel felébredünk és azt mondjuk: "Ez egyáltalán nincs jól így!"
Délelőtt mindenféle testápolót, krémet kenünk magunkra, majd hirtelen felkapjuk a fejünket a legújabb kozmetikai termékeket reklámozó hirdetésekre. Csak miután már több réteg krémet kentünk a bőrünkre, jövünk rá, hogy mindez nem elég.
Hogy miért? Mert a tüneteket kezeljük, nem a problémát. Porcok és izületek
A porc anyaga meglehetősen tömör, gumi szerű anyag, amely a csontok végén található.
Alapvető funkciója az, hogy rugalmasságának és alakfelvevő tulajdonságának, illetve nyomás tűrésének köszönhetően, csökkentse a csontok között fellépő súrlódást, elnyelje a csontokat érő rázkódást. A kollagén jótékony hatását számos kutatás bizonyította: - Javítja a bőrszövet minőségét (rugalmasabb és feszesebb bőr, erősebb és egészségesebb haj)
- Csökkenti és megszünteti az izületi bántalmakat
- Elősegíti az inak és porcok regenerációját
- Felgyorsítja a testsúlycsökkentést, megfelelő módon és mennyiségben használva, kalóriaszegény diéta mellett
- Növeli az izomzat teljesítményét, rendszeres fizikai aktivitás végzése esetén
- Lassítja az öregedés folyamatát-és az eredmény látszik!"
Összetevők:
kollagén
elasztin
búzacsíra
aloe vera
erdei rózsa alapú étrend kiegészítő.
Adagolás: 2 x 12,5 ml (adagolókupak van a tetején) naponta, étkezés után 1/2 órával egy pohár vízben.
A kollagén folyadékunk 3x annyi kollagént tartalmaz minta tabletta. A folyadékot 40 év felettieknek javasoljuk, férfiaknak és nőknek egyaránt, hiszen nem csak haj, bőr, köröm -táplálék, hanem izom, ízület és csontozat építő anyag is.
Így egy üveg 20 napi adag. A minimum kúra (megelőzés, szintentartás) 2 üveg = 40 nap. A komplett kúra ( haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként) 5 üveg= 100 nap.
8 490Ft