A Kosár : 0 tétel

Hairmedical Anti Grey Kapszula (60db)


Az őszülés akkor kezdődik el, amikor a hajhagymákban és szőrtüszőkben már kritikus szint alá csökken a kataláz enzim szintje, ekkor az nem képes maradéktalanul lebontani a hidrogén-peroxidot, amely így természetes úton felgyűlik a hajszálakban így roncsolva a természetes színtesteket. A kataláz enzim pótlásával az egyensúly visszaállítható és a hajhagymák melanin termelése újra beindulhat. A kataláz antioxidáns tulajdonságával nem csak a hajunk lehet dúsabb és fényesebb, hanem a közérzetünkre is jótékonyan hathat. A kataláz enzim mellett olyan értékes összetevők vannak, mint a köles por, L-lisztin, és L-metionin, melyek hozzájárulnak az egészséges fejbőrhöz és az élettel teli hajhoz.

Kataláz enzim: ez az enzim a felelős a hajszálakban természetes úton felgyűlő hidrogén-peroxid lebontásáért. Ha nincs elég kataláz, a hidrogén-peroxid nem tud lebomlani, és kifejti fehérítő hatását a hajszálakban. A hidrogén-peroxid fontos része szervezetünknek, mivel nélküle semmilyen fiziológiai, biológiai vagy energiafolyamat sem tudna lezajlani.

Köles por: a kölesben lévő kovasav, vas és magnézium nemcsak a csontok karbantartása miatt fontos, hanem a bőr, a haj és a köröm folyamatos megújulása és rugalmasságának megtartása érdekében is.

B10-vitamin (PABA): hozzájárul bőr és a haj egészségéhez, hidratációjához

Cink (szerves kötésű Cink-citrátból): a szerves kötésű cink optimálisabban hasznosul szervezetünkben, így hozzájárulva a haj egészségéhez.

B5-vitamin (Pantoténsav): fontos szerepet játszik a haj növekedésében, pigmentálódásában.

L-cisztin: elősegíti a hajszálak újraképződését.

L-metionin: fontos szerepet játszik a kreatinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja.

B7-vitamin (Biotin): hozzájárul a bőr és a körmök egészséges állapotának fenntartásához, gyorsítja a hajnövekedést, illetve a kopaszodás és az őszülés lassításában is segítséget nyújthat.

Alkalmazása: Naponta 1 kapszula

Forrás: hairmedical.hu
4 580Ft