A Kosár : 0 tétel

Dr.Juice Aranykolloid 3ppm (200ml)


Az aranykolloid hidratáló használatával bőrünk üdébb, kisimultabb, hidratáltabb lesz. Az aranykolloid halványítja a pigment foltokat, az öregedési foltokat. Az aranykolloid fokozza a bőrünk kollagén termelését is. Az arany remek vízvisszatartó tulajdonsággal rendelkezik, így tökéletes hidratálója lehet bőrünknek.

Az arany sajátos tulajdonsága, hogy a tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és stabilizálja bőrfunkciókat. Azon túl, hogy az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Aranykolloid hidratáló alkalmazása:
Az arany bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt.

- Ráncosodás ellen érett bőrre
- Öregségi foltokra
- Nap által károsodott bőrre
- Zsíros és pattanásos bőrre
- Rugalmatlan fénytől károsodott bőrre
- Fáradt, értágulatos, fakó bőrre

Az aranykolloid hidratáló összetétele:
Arany (kolloid): 3 ppm
Koncentráció tömeg 100 ml-ben %:
Aqua: 99,97 %
Arany: 0,03 %
A készítmény csomagolásában található 20 ml-es kisüveget feltöltve, napi 3 alkalommal permetezzük az arcra, vagy a kívánt felületre. Az Aranykolloid Hidratáló, ugyanúgy, mint egyéb ezüstkolloid termékeink az egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása.

Forrás: drjuice.info
3 750Ft