A Kosár : 0 tétel

Hairmedical Hair Multivitamin Complex Kapszula (60db)


MEN&WOMEN KAPSZULA
60 db kapszula doboz

Búzacsíra kivonatot, köles port, L-cisztint, L-metionint, és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a haj egészségéért.

Hajunk sokféle tápanyagot igényel, ráadásul ezek nemcsak egymástól függenek, hanem egyensúlyi rendszert alkotnak. A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A metionin fontos szerepet játszik a keratin képződésben, amely a hajszálak és a köröm szaru vegyületének alapja. A cisztein pedig a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegíti a hajszálak újraképződését, ha azok normális életciklusuk végén kihullottak. A B6-vitamin a haj két fontos aminosavának, a ciszteinnek és a metioninnak az anyagcseréjében is részt vesz. Szabályozza a cisztein-cisztin átalakulást és a metionin cisztinné válását is. Hiányában a cisztein nem tud felszívódni és cisztinné alakulni, ezért bőrproblémák, hajelváltozások, és hajhullás is jelentkezhet. A cink közel hetven féle enzim aktív alkotóeleme a szervezetben. Leginkább arról ismert, hogy a vércukorszintet szabályozó inzulin nevű hormon képződéséhez elengedhetetlen, de a B6-vitaminnal együtt a szaruképződésben is szerepet játszik. Az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy a szervezetben jelenlévő cink gátolja az 5-alfa-reduktáz nevű enzim működését, amely a tesztoszteron nevű hormont alakítja át dihidro-tesztoszteronná. Ez utóbbi viszont közvetlenül felelős a hajhullásért, így a cink hiány közvetve ezért vezet a szőrzet és a haj hullásához, de megfigyelhető a körmök elváltozása is. A biotinnak vagy más néven B8-vitaminnak is nevezett anyag serkenti a hajtüszők működését és szabályozza a faggyútermelést. Régóta alkalmazzák a kopaszodás kezelésében más B-vitaminokkal együtt.

Összetevők: L-metionin, L-cisztin, B5-vitamin (Pantoténsav), köles por, búzacsíra kivonat, sörélesztő (Saccharomyces cervisiae kivonat 70 %), B10-vitamin (para-amino-benzoesav), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), vas (vas-fumarát), cink (cink-citrát), B1-vitamin (tiamin -hidroklorid), réz (réz-glükonát), B7-vitamin (D-biotin), D-vitamin (kolekalciferol), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz).

L-metionin: Fontos szerepet játszik a keratinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja.

L-cisztin: Elősegíti a hajszálak újraképződését.

B5-vitamin (Pantoténsav): Fontos szerepet játszik a haj növekedésében, és pigmentálódásában.

Köles por: A kölesben lévő kovasav, vas és magnézium nemcsak a csontok karbantartása miatt fontos, hanem a bőr, a haj és a köröm folyamatos megújulása és rugalmasságának megtartása érdekében is.

Búzacsíra kivonat: A búzacsíra olaj értékes A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D- és E-vitamin forrás, így kifejezetten jó hatással van a hajra, serkenti a növekedését.

Sörélesztő kivonat: Erősíti a hajhagymákat, és fényessé teszi a hajszálakat.

B10-vitamin (PABA): Hozzájárul bőr és a haj egészségéhez.

B6-vitamin: Hozzájárul az egészségesebb, erősebb, élénkebb és fényesebb hajhoz.

Vas (szerves kötésű vas-fumarátból): A jó biológiai hasznosulású vas lényeges nyomelem a haj növekedése és fenntartása szempontjából.

Cink (szerves kötésű Cink-citrátból): A szerves kötésű cink optimálisabban hasznosul szervezetünkben, így hozzájárulva a haj egészségéhez.

B1-vitamin (Tiamin): Biztosítja a megfelelő tápanyagellátást, rugalmas és fényes hajat eredményez.

Réz (szerves kötésű réz-glükonátból): A jól felszívódó réz javítja a haj szerkezetét.

B7-vitamin (Biotin): Hozzájárul a haj egészséges fényének megtartásához és erősíti annak szerkezetét.

D-vitamin: Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Hatóanyagok 1 kapszula
L-metionin 150 mg
L-cisztin 100 mg
B5-vitamin (Pantoténsav) 60 mg
Köles por 50 mg
Búzacsíra kivonat 50 mg
Sörélesztő kivonat 50 mg
B10-vitamin (PABA) 40 mg
B6-vitamin 16 mg
Vas (szerves kötésű vas-fumarátból) 14 mg
Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) 10 mg
B1-vitamin (Tiamin) 3 mg
Réz (szerves kötésű réz-glükonátból) 1 mg
B7-vitamin (Biotin) 300 µg
D-vitamin 10 µg

Alkalmazása:
Naponta 1 kapszula

Folyamatosan szedhető, nem szükséges szüneti időszakot tartani a termék szedése közben. Minimum 3 hónapig javasoljuk szedését.

Forrás: hairmedical.hu
2 990Ft