A Kosár : 0 tétel

Gyógyfű Teakeverék Eustressz(50g)


A felhasznált gyógynövények nyugtató, stresszoldó hatása régóta ismert. Az összetevők egymás hatását kiegészítik és felerősítik, ezért világszerte használják különféle keverékekben és kivonat formájában.


MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A felhasznált gyógynövények nyugtató, stressz-oldó hatása régóta ismert. Az orbáncfű, citromfü, komló hazánkban vadon termő és termesztett növények. A keverékben egymás hatását kiegészítik és felerősítik. Az összetevőket világszerte felhasználják a nyugtató hatás miatt, különféle keverékekben és kivonat formájában. Mindhárom drog sok ország gyógyszerkönyvében hivatalos.


MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

Az orbáncfü gyulladás gátló hatása mellett a szakkönyvek kiemelik a nyugtató és kedély javító hatását. Készítményeit alkalmazzák migrén, depresszió, ideges kimerültség esetében is. A citromfű levél kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, elismert növényi nyugtatószer. A komló a sörgyártás alapanyagaként széles körben ismert. Nyugtató hatását számos gyógyszerkészítményben felhasználják.


HOGYAN ALKALMAZZUK?

A csomagoláson feltüntetett teakészítési mód ajánlható. Bizonyos gyógyszerek rendszeres szedése mellett az orbáncfű tartalmú tea nem ajánlott, ezért fogyasztás elótt kérje ki kezelőorvosa véleményét!


FELHASZNÁLT IRODALOM:

Bernáth. J.szerk.(2000): Gyógy-és aromanövények, Mezögazda, 2000,434-436]1.

Wichtl, f1. hrsg.(l989): 'leedrogen. Wisscnschaftliche Verlagsgcselschaft mbH, Stuttgart, 1989

Európai Gyógyszerkönyv PhI Ig VlIl.


Összetevők: citromfűlevél, komlótoboz, orbáncfű

Tömeg: 50 g/ tasak

Forrás: www.gyogyfu.hu
450Ft