A Kosár : 0 tétel

BioTech USA Melatonin Tabletta(90db)


Miért ajánljuk a BioTechUSA Melatonin terméket?
Gyorsabb elalváshoz*
Időeltolódás okozta fáradtságérzet csökkentéséhez**
Praktikus 90 adagos kiszerelés

TERMÉSZETES TÁMOGATÁS
A melatonin egy hormon, amit a szervezetünk az esszenciális triptofán aminosavból állít elő. Legnagyobb mennyiségben sötétben termelődik, ha lement a nap vagy ha mi besötétítettünk a szobánkban, világosban pedig alacsony mértékű a produkciója.

A BioTechUSA Melatonin tabletta 1 mg hatóanyagtartalma és gazdaságos kiszerelése rendkívül praktikus. *A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, gondoljunk csak egy hajtós, kimerítő hétköznapra. Persze magunkkal is vihetjük, egy hosszú üzleti útra vagy akár edzőtáborba, **mert a melatonin segít enyhíteni a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradtságérzést is.

*A kedvező hatás 1 mg melatonin lefekvéshez közeli időben történő fogyasztásával érhető el.

**A kedvező hatás legalább 0,5 mg melatonin fogyasztásával érhető el az utazás első napján, lefekvéshez közeli időben, majd a szedést folytatva a megérkezést követő néhány napon át.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Melatonin terméket?
nőknek, férfiaknak egyaránt, ha csökkenteni szeretnék az elalváshoz szükséges időt

Mit tartalmaz a BioTechUSA Melatonin?
1 adagban (1 tabletta):
1 mg melatonin

Kiszerelés: 90 tabletta (90 napi adag)

A Melatonin az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA Melatonin terméket?
Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 tablettát egy pohár vízzel, lefekvéshez közeli időben! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott! Nem ajánlott ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén, valamint azoknak, akik folyamatos éberséget igénylő tevékenységet végeznek, ahol az álmosság biztonsági problémát jelenthet.

Forrás: biotechusa.hu
2 990Ft