A Kosár : 0 tétel

Interherb Komló+B-koplex Kapszula(30db)


A komlót ősidők óta használják feszültség csökkentésére, emésztésserkentésre, ételek-italok ízesítésére, tartósítására. A sör jellemző kesernyés ízét szintén a komlótoboz adja.

Nyugtató hatását legjellemzőbb hatóanyagainak a keserűsavaknak, az illóolajoknak és a flavonoidoknak tulajdonítják. A komló kivonata hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, a normális érzelmi állapot és a lelki egyensúly fenntartásához, a nyugodt és pihentető alváshoz. A készítményben lévő B-vitamin komplex támogatja az idegrendszer kiegyensúlyozott működését és a normál szívműködést.

Hatóanyag a napi 1 kapszulában: Komló kivonat: 60 mg (ebből: 0,3 mg flavonoidok), B1-vitamin: 1,1 mg, B2-vitamin: 1,4 mg, B3-vitamin: 16 mg, B6-vitamin: 1,4 mg, B12-vitamin: 2,5 µg.

Összetevők/kapszula: 150 mg inaktív sörélesztő por, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, zselatin, 60 mg komlótoboz kivonat, nikotinamid, csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilícium-dioxid, színezék: titán-dioxid, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-monohidrát, cobolamin.

Felhasználási útmutató: feszült időszakban, lefekvés előtt 20-30 perccel 1 kapszulát rágás nélkül nyeljen le. Függőséget, reflex tompulást nem okoz, bódító hatása nincs. Napközben is szedhető
1 240Ft