A Kosár : 0 tétel

Ukko Méregtelenítő Teakeverék(140g)


Hozd rendbe magad belülről, hogy ragyoghass kívülről!
A 100% natúr Méregtelenítő Teakeverékben 8 csodálatos gyógynövény dolgozik azon, hogy szervezeted könnyebben megszabadulhasson a mindennapi élet során felhalmozódó káros anyagoktól.

Mit adhat Neked a Méregtelenítő Teakeverék?
Értékes centimétereket has és combtájékon
Selymesen puha, feszes és egészséges bőrt
Erősebb és ragyogóbb hajat, védelmet hajhullás ellen
Kisimuló narancsbőrt és halványabb seprűvénákat
A puffadás enyhülését, az ödémák lappadását
Egy finom, adalékmentes teát, amit öröm meginni

Mire vannak hatással odabent a gyógynövények?
Emésztés
Bélműködés
Vérkeringés
Nyirokkeringés
Légutak
Máj
Vese
Immunrendszer

Milyen esetekben javasoljuk a tea fogyasztását?
Az Ukko Méregtelenítő Teakeveréket nem csak azoknak ajánljuk, akik fogyni és "szépülni" szeretnének. Ha igazán jól akarod magad érezni a bőrödben, akkor bátran ajánljuk neked ezt a teát, hisz a test "méregtelenítő rendszerének" működése jelentősen befolyásolja a életminőséget is.

Használatát az alábbi esetekben ajánljuk:
Fogyókúra előtt, alatt, annak hatékonyságának fokozására, illetve kiegészítő lehetőségként a fogyás eredményességének növelésére.
Különösen azoknak ajánljuk, akik az UKKO Fogyasztó teát nem tudják inni magasvérnyomás vagy reflux probléma miatt.
Ha az előbbi problémák nem állnak fent, akkor a Fogyasztó és Méregtelenítő teák együttes fogyasztása kiemelkedően jó eredményt hozhat. Javasolt fogyasztásuk: reggel és délben 1-1 bögre Fogyasztó tea, majd 16 óra után 1 bögre Méregtelenítő tea.

Ödéma, pangó folyadék, vizesedés esetén
Bőrproblémák - mint bőrpír, csalánkiütés, száraz-, égő-, viszkető felületek - enyhítésére
Puffadás, teltségérzet, emésztési problémák esetén
Hajhullás, töredezett hajvégek, száraz- vagy zsíros fejbőr okozta nehézségek megelőzésére és kezelésére
Seprűvénák állapotának javítására, halványabbá tételére
Cellulit (narancsbőr) jellegű problémák esetén
Általános közérzet javítására

Ellenjavallat:
Várandósság vagy szoptatás ideje alatt nem ajánlott a tea fogyasztása. Máj és veseelégtelenség esetén nem ajánlott a tea fogyasztása. A teakeverék bármely összetevővel szembeni túlérzékenység vagy allergia esetén a fogyasztása nem ajánlott.
Ha tartós gyógyszeres kezelés alatt állsz, minden esetben konzultálj a kezelőorvosoddal a tea fogyasztása előtt!

Így járulhatsz hozzá a teakeverék fogyasztásával a szervezet méregtelenítő munkájához:
A Méregtelenítő teakeverékbe olyan gyógynövényeket válogattunk össze, amelyek...

Segítik az emésztő és kiválasztó rendszert
Tamogatják a káros anyagok ürülését a májból, tisztítják, fertőtlenítik a veséket, segítik az epeürülést és hozzájárulnak a bélrendszer egészségéhez.

Javítják a vér- és nyirokkeringést
Támogatják a vérképzést és a keringés hatékonyságát, valamint javítják a nyirokfolyadék áramlását is.

Elősegítik a légzőrendszer tisztulását
Segítik a felső légutakban lerakódott nyálkás váladék oldását és köptető hatásuk révén azok ürülését is. A vérkeringés javításával a tüdő oxigénellátását is fokozhatják.

Támogatják az immunrendszert
Antioxidánsokkal látják el a szervezetet, hatékony támogatást nyújtva ezzel az immunrendszer szabadgyökfogó képességéhez.

Miért van szükség méregtelenítésre?
Az emberi szervezet, így a tied is, tökéletes méregtelenítő mechanizmussal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a számára szükségtelen, toxikus hatású anyagoktól, hatékonyan és viszonylag gyorsan képes megszabadulni. A nemkívánatos anyagok mozgatását, kiválasztását és kivezetését az emésztőrendszer szervei, a kiválasztó szervrendszer, valamint a vér- és nyirok érrendszer végzik el, és teszik ezt minden nap, a nap minden órájában.

"Paradicsomi" és laboratóriumi körülmények között ez a mechanizmus tökéletes hatékonysággal működik. Jelenünkben sajnos a helyzet kicsit más.

A problémának alapvetően két oldala van.

Először is a toxikus terhelés minden eddiginél nagyobb. Nemkívánatos, káros anyagokkal terheljük a szervezetet, pl. a környezetszennyezés, a nagyipari élelmiszer előállítás, a tisztálkodó és kozmetikai szereink, gyógyszereink és a káros szenvedélyeink által. Tehát a kiválasztást, a toxikus anyagok semlegesítését és kivezetését végző szerveinkre és szervrendszereinkre eleve nagy nyomás nehezedik.

Ugyanakkor, a mozgásszegény életmóddal és az egyoldalú tápanyagszegény táplálkozással nem biztosítjuk a megfelelő körülményeket, eszközöket, ahhoz, hogy a legnagyobb terhelésben részesülő szerveink hatékonyan végezhessék munkájukat.

Ilyen körülmények között hiába tökéletes szervezetünk méregtelenítő mechanizmusa, az extrém terhelés és a megfelelő mennyiségű és minőségű "üzemanyag" hiányában egyszerűen képtelen hatékonyan ellátni menövekedett feladatát.

A következmény, többek között keringési problémák, fejfájás, ekcéma, pikkelysömör és egyéb bőrproblémák, valamint elhízás, emésztési gondok, levertség és általános rossz közérzet.

Forrás: ukko.hu
3 990Ft