A Kosár : 0 tétel

Caleido Búzafű Por(125g)


A fiatal búzából préselt édeskés, zöld lé fogyasztása, nem újdonság, hiszen már ismert volt Sumerban, Egyiptomban is. A nemes tulajdonságokkal rendelkező búzafű vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és klorofill gazdag forrása.

Búzafű
Több mint száz hasznos összetevőt tartalmaz, 30 gramm búzafű leve felér csaknem 1 kilogramm válogatott biozöldséggel. Magas klorofill tartalma dúsítja a vér oxigénszintjét, javítja a vérkeringést és a sejtek oxigénellátását, amivel képes megelőzni vagy jelentős mértékben csökkenteni a szervezetben fellépő gyulladásokat. Nemcsak tápértéke, vitamin- és ásványianyag-tartalma kimagasló, de képes rövid időn belül megtisztítani a szervezetet a káros anyagoktól, a savas anyagcsere- és bomlástermékektől. Elsőrangú lúgosító, méregtelenítő és immunerősítő növény, fogyasztása már egy-két héten belül érezteti jótékony hatását.

Az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős. Nem elég, ha egy élelmiszer sok fehérjét tartalmaz, biológiailag is aktívnak kell lennie. Ezt a testépítők is nagyon jól tudják. A búzafűben valamennyi típusú fehérje nagy mennyiségben megtalálható, melyek együtt is működnek.

Az emésztőrendszerben hatékonyan segíti a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállítását, illetve az egészséges immunrendszer fenntartását. A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság ellen is bevethető, fogyasztása kedvezően befolyásol számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát).

Javasolt fogyasztás:
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.

Figyelmeztetés:
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forrás: biomenu.hu
1 640Ft