A Kosár : 0 tétel

Garuda Ayurveda Triphala Kapszula (60db)


A Triphala három gyümölcs kombinációjából készült étrend-kiegészítő készítmény a jó emésztésért. India ősi gyógyászata az Ayurveda a Triphalát klasszikus béltisztító formulaként tartja nyilván, és évezredek óta használja a szervezet hatékony, mégis gyengéd méregtelenítésére. A készítményben lévő három gyümölcs (Emblica officinalis - Amla, Terminalia chebula - Haritaki és Terminalia belerica - Bibhitaki) összehúzza és kíméletesen stimulálja a beleket, elősegítve a megfelelő kiválasztást. Hatékonyan fiatalítja a szöveteket, véd a szabadgyökök károsító hatásától. Antioxidánsokban gazdag!

Emblica officinalis (Amla): Az Amla az egyik leggazdagabb természetes C-vitaminforrás. Fontos szerepe van az egészség megőrzésében és kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Növeli a szervezet ellenálló képességét, segíti a jó közérzet és általános erőnlét fenntartását. Támogatja az emésztési folyamatokat.

Terminalia chebula (Haritaki): A Haritaki az Ayurvéda és a tradicionális tibeti orvoslás univerzális szere. A gyümölcsnek emésztést segítő, gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak. Emellett jótékony hatású lehet puffadás és székrekedés esetén.

Terminalia belerica (Bibhitaki): Hagyományosan az emésztőtraktus egészségének fenntartására alkalmazzuk. Kiemelt fontosságú lehet a szerepe szintén, ha nehézkes az emésztésünk és székrekedés, puffadás fordul elő.

Alkalmazásának előnyei a termék gyártója szerint:
Támogatja az emésztőrendszer optimális működését és az emésztési folyamatokat.
Hatékony vastagbél-, és vékonybéltisztító.
Támogatja az epefunkciót azáltal, hogy bekapcsolódik az egészséges emésztés és vértisztítás folyamatába.
Segítséget nyújt a székrekedés és emésztési problémák ellen, mindemellett nem zavarja a bélflórát.

Hatóanyag:
500 mg Triphala/ kapszula

Összetevők 1 kapszulában: Emblica officinalis 166,6 mg, Terminalia chebula 166,6 mg, Terminalia belerica 166,6 mg

2 kapszula / 4 kapszula hatóanyagtartalma: 1000 mg Triphala/2000 mg Triphala

Felhasználás módja:
Bevétele az esti órákban ajánlott, mert az ősi szövegek szerint ilyenkor „feléleszti az emésztés tüzét” így hozzájárulhat az emésztőrendszer egészségének fenntartásához.

Adagolás:
Naponta 2x1-2 kapszula, étkezések után vízzel bevéve.

Meddig alkalmazható a készítmény?
A készítmény kúraszerű használata ajánlott.

Ellenjavallat:
Nincsenek észlelt mellékhatások. Ne alkalmazza hashajtó készítményekkel együtt, mert hasmenést, kiszáradást és elektrolit egyensúlyhiányt okozhat. Hasmenés és terhesség alatt ne alkalmazza a készítményt.

Forrás: garuda.hu
6 490Ft