A Kosár : 0 tétel

Calvin Klein CK2 EDT (50ml)


A Calvin Klein CK2 egy kivételesen üde, ugyanakkor kontrasztos uniszex parfüm, mely kifejezetten az új generáció független fiataljainak készült. A Calvin Klein CK2 azonnal kizökkenti a régi kerékvágásból és beidegződésekből.

Az uniszex Calvin Klein CK2 Eau de Toilette nevében ott látható a 2 szám. Ugyanis a legendás CK One parfüm folytatása és két teljesen különböző ellentéten, azaz a fűszeres frissességen és a fa melegségén alapszik.

Először a mandarin és a japán vasabi rendkívüli üdesége jelenik meg benne. Ezt követően az ibolyalevelek rózsával teljessé tett gyengéd jegyei áradnak szét. Majd a nedves kavicsok eső utáni hangulatot idéző illata érződik, amitől a CK2 Eau de Toilette igazán lenyűgözővé, ugyanakkor rendkívül kellemesen üde jellegűvé válik. Míg szívillata inkább finomabban nőiesre hangolt, addig az Eau de Toilette alapillatát valamivel férfiasabb melengető elemek alkotják.

A Calvin Klein CK2 a fiatalokat, a szabadságot és a meghittséget ünneplő parfüm. Ez a párját ritkító Eau de Toilette 2016-ban került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel
Fej
mandarin, ibolya levelek, Vaszabi, zöld fűszerek

Szív
kavics, rózsa, orrisz gyökérorrisz gyökérorrisz gyökér

Alap
szantálfa, tömjén, vetivérfű

10 900Ft