A Kosár : 0 tétel

VitaMed Noni kivonat (60kapszula)


A Noni (Morinda Citrifolia), magyar nevén a citromlevelű buzérszeder a Csendes-óceán szigetein, Ausztráliában és Ázsiában őshonos gyümölcs, mely tápanyagtartalmával és szerteágazó hatásaival egy felbecsülhetetlen értékű növény, melyet már a tradicionális gyógyászatban is megtalálunk.

Külsőleg horzsolásokra, fekélyekre, mély sebekre, csonttörésekre, leveleiből készült főzete pedig lázcsillapítóként, fájdalomcsillapítóként hatásos.

A gyümölcs rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkezik, a benne levő 23 különböző fitokemikália, 5 féle vitamin, 3 féle ásványi anyag és 18 féle aminosav mellett xeronin és annak előanyaga, vagyis aproxenorin tartalma is kiemelkedő, az ananásznál 800-szor magasabb koncentrációjú.

A gyümölcs poliszacharidokat, kumarinokat (scopoletin), vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, továbbá aminosavakat (szerin, arginin és metionin) és erős antioxidánsokat, például antocianint, béta-karotint, katekineket, Q10 koenzimet, flavonoidokat, luteint, likopint és szelént.

Jelentősebb egészségügyi hatásai:
Antioxidáns
Kiváló fájdalomcsillapító, erőssége a morfium közel 70%-a
Segít a megfelelő vércukorszint fenntartásában
Gyógyítja a sérült sejteket, segít regenerálni az égési sérüléseket
Általános memóriajavító
Jótékonyan befolyásolja a keringési rendszert

Felhasználási javaslat: naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Forrás: vitamed.life
4 990Ft