A Kosár : 0 tétel

JutaVit Omega 3 Cardiovascular Kapszula (60db)


JutaVit Omega 3 Cardiovascular 1500 mg EPA 600mg, DHA 450mg.

A szív megfelelő működéséért! Normál vérnyomás, normál agyműködés, normál látás és a vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért!

Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A kapszula alapanyagául szolgáló szardellát, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.
Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.
A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.
Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.
A DHA hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható.
Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható.
A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1, 2×1 vagy 3×1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Javasolt a kapszulát/kapszulákat étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Aktív összetevők 1 kapszulában
Halolaj 1500mg
ebből: Omega 3 zsírsavak 1200mg
ebből: EPA (Eikozapentaénsav) 600mg
ebből: DHA (Dokozahexaénsav) 450mg

Forrás: jutavit.hu
5 990Ft