A Kosár : 0 tétel

Javallat Menopauza Komfort Kapszula (60db)


MIKOR AJÁNLJUK?
- Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni a menopauza alatti jó közérzetéhez. - Ha a menopauza tüneteinek (izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység, hőhullámok, testsúly változás stb.) csökkentésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett gyógynövényeket is szeretne használni egészségtámogató céllal.

A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEK
A legjobb változókori tüneteket javító gyógynövényeket válogattuk össze a komplexbe, amelyek több tucat hatóanyaga egyszerre fejti ki előnyös élettani hatását.

Orvosi zsálya levél 180mg/kapszula
Az egyik legelismertebb gyógynövény általános egészségtámogató hatása miatt. A komplexben a menopauza alatti jó közérzetet és emésztést támogató hatása miatt kapott helyet. Önállóan alkalmazva mérsékeli az izzadást, nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat.

Komló toboz 95mg/kapszula
Szintén egyszerre javítja a változókori közérzetet és az emésztést. Önállóan alkalmazva elősegíti az ellazulást, hozzájárul az idegrendszer nyugodt állapotának fenntartásához, támogatja a pihentető alvást.

Orvosi vasfű herba 90mg/kapszula
Főképp női egészséget támogató hatása miatt ismert gyógynövény, amelynek fogyasztása a változókorban is előnyös és az emésztést is támogatja. Önállóan alkalmazva az ízületek mozgékonyságának megőrzését is elősegíti, ahogy a szervezet ellenállóképességét is növeli.

Orvosi levendula olaj 5mg/kapszula
A legismertebb nyugtató hatású gyógynövény. Csökkenti az ingerlékenységet, javítja a közérzetet, oldja a feszültséget. Szintén jótékonyan hat az emésztésre is.

Valeriána gyökér 80mg/kapszula
Segíti a relaxációt a menopauza időszaka alatt, amit több klinikai kutatásban is alátámasztottak.

Édesköményolaj 0,4mg/kapszula
Kellemes, ánizsra emlékeztető illatú illóolaj, amely támogatja a női egészséget és az emésztési komfortot.

MENNYIT ÉS HOGYAN KELL BEVENNI A KAPSZULÁKBÓL?
Az ajánlott mennyiség 70 kg-os testsúlyig naponta kétszer 1 kapszula, efölött naponta kétszer 2 kapszula, bőséges folyadékkal fogyasztva.
Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövénytea készüljön! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat, mint a teák esetében) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olívaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

FOLYAMATOSAN FOGYASZTHATÓ?
A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

AMIRE ÉRDEMES FIGYELNI
A gyógynövények fogyasztása mellett sem mellőzhető a változatos, kiegyensúlyozott étrend, ahogy a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód sem.
Fokozhatja a nyugtató, altató gyógynövények és gyógyszerek hatását.
A napi ajánlott maximális mennyiséget ne lépje túl!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Forrás: javallat.hu
2 990Ft