A Kosár : 0 tétel

Dr.Chen Beauty Szépségvitamin Gumivitamin (60db)


KOLLAGÉNNEL ÉS VITAMINOKKAL
CUKORMENTES – eperízű

Kollagént és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin édesítőszerekkel

A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr, a porcok, a csontok normál állapotának, működésének fenntartásához. Az A-vitamin támogatja a bőr normál állapotának fenntartását. A D3-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A biotin hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához. A B12-vitamin támogatja az idegrendszer normál működését, a fáradtság és kifáradás csökkentését.

Összetevők: maltit (édesítőszer), xilit (édesítőszer), ivóvíz, eperlé koncentrátum, pektin, halkollagén, citromsav (étkezései sav), C-vitamin (aszkorbinsav), nátrium-citrát (savanyúságot szabályozó anyag), természetes aroma, E-vitamin (d-alfa-tokoferol), A-vitamin (retinol), biotin, D3-vitamin (kolekalciferol), B12-vitamin (cianokobalamin).

Adagolás: naponta 2 gumivitaminelfogyasztása javasolt.

Aktív anyagok napi 2 db gumivitaminban: kollagén: 100 mg, A-vitamin: 300 µg (NRV 37,5%), C-vitamin: 30 mg (NRV 37,8%), D3-vitamin: 5 µg (NRV 100%), biotin: 25 µg (NRV 50%), E-vitamin: 5 mg (NRV 41,6%), B12-vitamin: 2,5 µg (NRV 100%).
NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Forrás: drchenpatika.com
4 670Ft