A Kosár : 0 tétel

Natur Tanya Vas-biszglicinát Kapszula (30db)


VAS-BISZGLICINÁT
VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT HATÓANYAGOKKAL
A Natur Tanya® vas-biszglicinát egy újgenerációs, szerves, vegán vaskészítmény. Világszabadalommal védett Albion™ Ferrochel™ vas-biszglicinátot (adagonként 28 mg vas!) és BioPerine® fekete bors kivonatot (adagonként 2,375 mg standardizált piperin!) koncentrál növényi kapszulahéjba zárva. A formulában használt hatóanyagok összesen 8 szabadalommal rendelkeznek.

HOZZÁJÁRUL A FÁRADTSÁG ÉS A KIFÁRADÁS CSÖKKENTÉSÉHEZ
HOZZÁJÁRUL A NORMÁL SZELLEMI MŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁHOZ
HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ
HOZZÁJÁRUL A NORMÁL VÖRÖSVÉRSEJT- ÉS HEMOGLOBIN-KÉPZŐDÉSHEZ
RÉSZT VESZ AZ OXIGÉNSZÁLLÍTÁSBAN
SZEREPET JÁTSZIK A SEJTOSZTÓDÁSBAN
VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÖSSZETEVŐK
BIZONYÍTOTTAN JOBB BIOHASZNOSULÁS A VAS SZERVETLEN FORMÁVAL (PL. VAS-SZULFÁT) ÖSSZEHASONLÍTVA
JÓL TOLERÁLHATÓ, BIZTONSÁGOS FORMA
FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK
VEGÁN, GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES
MESTERSÉGES SZÍNEZÉK-, TARTÓSÍTÓSZER- ÉS AROMA NÉLKÜL
ÉLELMISZERIPARI GMP IRÁNYELVEINEK MEGFELELŐ GYÁRTÁS
1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG

7 OK, AMIÉRT A VAS-BISZGLICINÁTRA ESETT A VÁLASZTÁSUNK
Az elméleti termékfejlesztés és a gondos kiválasztás során összesen 15 olyan vas vegyületi formát vizsgáltunk meg, amelyek engedélyezettek étrend-kiegészítőkben. A vas-biszglicinát:
1. Jól tolerálható, nem okoz gyomor-bélrendszeri panaszokat, diszkomfortérzést, irritációt, széles pH tartományban stabil
2. Alacsony molekulatömege (~204 Dalton) lehetővé teszi, hogy intakt (érintetlen) maradjon a gyomor-bél traktusban, a megfelelő felszívódás biztosítása érdekében
3. Az 1:2 fém (vas)-ligandum (glicin) aránynak köszönhetően nem lép kedvezőtlenül kölcsönhatásba más élelmiszeralkotóelemekkel, vagy egyéb felszívódást gátló anyagokkal
4. Bizonyítottan jobban hasznosul a szervetlen vas-szulfáttal és a szerves vas-fumaráttal összehasonlítva
5. Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) pozitív értékelésével rendelkezik (Albion™ Ferrochel™)
6. Kizárólag 100%-ban vas-biszglicinátból származó, aminosav kelát formájú szerves vasat tartalmaz, így nem tartalmaz más vasforrást (pl.: vas-szulfát), ezt a TRAACS logó igazolja
7. Már 3 éves kortól, hosszú távon is biztonságosan fogyasztható

JÓL HASZNOSULÓ VAS-BISZGLICINÁT MÉG MAGASABB SZINTRE EMELVE Figyelembe véve a vas-biszglicinát kiváló funkcionális és farmakokinetikai sajátosságait, önmagában is már egy újgenerációs vasforrásnak számít.

De ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® egy másik hatóanyaggal, a BioPerine®-el, a fekete bors egy speciális (>95% standardizált piperin tartalmú) kivonatával ötvözte a vas sokoldalú felhasználhatóságát.

A szinergista összetevői közül 1a fekete bors kivonat segíti a tápanyagok, köztük a vas felszívódását.

A Natur Tanya® VAS-BISZGLICINÁT formulázásakor nem a fekete bors gyümölcs porított őrleményét, hanem annak magas koncentrációjú tisztított kivonatát használjuk.

Az általunk használt BioPerine®-t több, mint 20 éve használják a tápanyagok felszívódásának növelésére, amit több tudományos vizsgálat is alátámaszt. A fekete bors gyümölcs kivonat ezenkívül számos más hatással rendelkezik, többek között támogatja az immunrendszer és a légzőrendszer egészségét, a női reprodukciós rendszer működését, antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, segít fenntartani a természetes emésztőfunkciókat és támogatja a vérkeringést, az ereken és kapillárisokon keresztül.

Ráadásul vegán formula, állati eredetű összetevők nélkül készül, így fogyasztása vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is lehetséges.

KIKNEK AJÁNLJUK A NATUR TANYA® VAS-BISZGLICINÁT TERMÉKET?
vashiányos személyeknek
várandósoknak
sportolóknak
idősebb korosztálynak
vegetáriánusoknak
nőknek és férfiaknak egyaránt
menstruáció időszakában levő hölgyeknek
megnövekedett vas-szükséglet esetén
rendszeres véradóknak
fogyókúrázóknak

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Albion™ Ferrochel™ szerves vas(II)-biszglicinát készítmény, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), BioPerine® fekete bors (Piper nigrum L.) gyümölcs kivonat 50:1.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hosszú távon keresztül is biztonságos, amennyiben van lehetősége kérje ki kezelőorvosa véleményét a vas-szint monitorozásával kapcsolatban.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

A termék 3 éves kortól alkalmazható
A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában

Forrás: naturtanya.hu
2 990Ft