A Kosár : 0 tétel

ESI Aloe Fresh Sensitive Fogkrém (100ml)


Natur Tanya® ESI Aloe Fresh® Sensitive FOGKRÉM – Fluoridmentes fogkrémgél, parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny fogakra és fogínyre

NATUR TANYA® ESI ALOE FRESH® SENSITIVE FOGKRÉM
100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó fogkrémgél, mindennapos használatra érzékeny fogakra és fogínyre. Nyugtató és érösszehúzó összetevői támogatják a vérző és fájó fogíny egészségének visszaállítását. Folyamatos használata megerősíti a fogínyt, csökkenti a fájdalomérzetet és a vérveszteséget.

SZENZITÍV FOGKRÉMGÉL
ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS FOGÍNYRE
TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL
FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN, MESTERSÉGES SZÍNEZÉK ÉS MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
INTENZÍV MENTA ÍZŰ SŰRŰ FOGKRÉM
VÉDELMET NYÚJT A KÖVETKEZŐK ELLEN:
plakk
rossz lehelet
hiperszenzitivitás
elszíneződés
fogkő
fogszuvasodás

A természetes hatóanyagok és kivonatok, teljes körű, mindennapos kezelést biztosítanak a fogaknak, fogínynek és a szájüregnek, valamint természetes védelmet nyújtanak fogszuvasodás, fogkő és rossz lehelet ellen.

Tisztít, csökkenti a plakkot és a fogkövet, megelőzi a fogszuvasodást, tartósan frissíti a leheletet, segít megtartani a fogak természetes színét.

XILITTEL FORMULÁZVA
A xilit olyan természetes édesítőszer, mely nem okoz fogszuvasodást, mivel nem fermentálják a baktériumok a szájüregben, ezért nem képződnek olyan savak, melyek károsítják a fogzománcot.

Az Aloe Fresh® Sensitive fogkrém nélkülözi az olyan fogínygyulladást okozó agresszív anyagokat, mint a nátrium-lauril-szulfát melyek különösen jól felszívódik a finom szájüreg-nyálkahártyán, irritálva a felületet. Nem tartalmaz saccharint, mely a fogkrémekben mesterséges édesítőszerként használatos összetevő.

A szenzitív fogrém alapját az Aloe Vera friss, tiszta leve szolgáltatja, amihez számos növényi összetevőt adtak, mint; barna alga kivonat, nyírfa kivonat, közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat, keserű narancs kivonat, xilit, rebaudiozid A (sztévia levélből).

Alkalmazási javaslat: Naponta 2-szer, maximum 3-szor mosson fogat.

Forrás: naturtanya.hu
2 222Ft