A Kosár : 0 tétel

Bach Virágesszencia Vadrózsa (10ml)


Azok számára, akik ok nélkül érdektelenné, lemondóvá váltak a világ eseményei iránt, akik átsiklanak az életen, végzik a dolgukat, de nem tesznek különösebb erőfeszítést azért, hogy sorsukat jobbá tegyék és életükben élvezetet leljenek. Harc nélkül lemondanak az életről.

Bach virágterápia: Vadrózsa 37. - Wild rose virágesszencia
“A jelen történései iránti érdektelenség” csoportjába sorolt virágesszencia.

Azok számára akik lemondóakká és közönyössé váltak. Semmi nem érdekli őket gyakran unatkoznak. Elfásultak nincs meg a megfelelő energiájuk ahhoz, hogy bármit is tegyenek. Elhagyatottnak és kiürültnek érzi magát. Elzárkózik a világ eseményei elől, érdektelenné válik. Egyszerűen elfogadja a sorsát nem képes rajta változtatni. Egyre inkább belesüpped ebbe a negatív állapotba amelyből nem lát kiutat. Nem tudja megmagyarázni a konkrét okát állapotának eleve elrendeltetve éli meg. Nincsenek már vágyai és nem kelti fel az érdeklődését semmi. Ajánlható depresszió kezelésére amikor valaki egykedvűvé és lemondóvá vált. Akinél hiányzik az élni akarás és a vállalkozói kedv.

Fizikai tünetek lehetnek: különböző hiány betegségek, apátia, depresszió.

Pozitív hatása: erősíti az élni akarást és fokozza az életkedvet. Kimozdítja a közönyös állapotból és segíti a vágyai megvalósításában.

Bach virágesszencia választható kiszerelések: 10 ml (stock bottle) alapesszencia, 20ml (stock bottle) alapesszencia

Összetétele:
vadrózsa virág kivonat, forrásvíz és brandy (alkoholt tartalma 27%)
A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágterápia szedési javaslat:
Gyógyír készítése alapesszenciából
1. mód: 30ml forrásvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe és egy kevés brandy-ben 2 cseppet tegyen a bele, majd rázza fel 10x. Összetett esszencia készítése: minden egyes kiválasztott virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.
2. mód: az alapesszenciából tegyen 2-4 cseppet egy pohár vízbe , majd lassan kortyolgassa el.

Forrás: bach-terapia.hu
3 400Ft