A Kosár : 0 tétel

Balta Propolisz Tinktúra (50ml)


A propolisz tinktúra egy a propoliszból* alkohollal készült kivonat, amely tartalmazza a propolisz számos jótékony hatásáért felelős vegyületeket. A propolisz tinktúra jellemzője, hogy pozitív hatással van minden szervrendszerre és minden sejtre. Napi szintű fogyasztása erőnlétet és frissességet ad a szervezetnek. Összetevői révén támogatja a fizikai és szellemi aktivitást, a szervezet egészségét.

A propolisz egy ragacsos anyag, amit a méhek a nektárgyűjtő szezonon kívül gyűjtenek össze a fák rügyeiről, a levelek tövéről és kaptáruk védelmében használják fel. Az ókortól kezdve az emberek sebgyógyításra, fekélyek kezelésére használták, mert távol tartja a fertőzést okozó mikrobákat.

Propolisz kivonatot tartalmazó csepp, étrend-kiegészítő, amelynek hatását népgyógyászati adatok igazolják. A csepp kísérletileg igazolt legfontosabb hatásai: étvágyfokozó, fertőtlenítő, helyi érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő, a szervezet védekezőképességét erősítő, hajszálér rugalmasságát fokozó hatású. Barna üveg, garanciazáras, csöppentős kupakkal, kartondobozban.

A propolisz természetes módon növeli a teljesítőképességet az erőnlétet és támogatja a szellemi aktivitást, a szervezet egészségét.

Ezen felül az alábbiakban tudja támogatni a szervezetet:
• általános immunerősítő
• erőnlét növelő
• teljesítőképesség fokozó
• több oldalról segíti az izomszövetek újjáépülését
• sebek gyógyítása, heg nélkül
• izomfájdalom, izomfeszülés esetén jelentős javít a fájdalmon
• a sérülésekből adódó gyulladást (pl. szálka) kiválóan gyógyítja
• vérnyomás csökkentésében
• a megterhelés miatti gerinc – és derékfájdalom csökkentésében

Összetétele:
Finomszesz 88%, propolisz kivonat 5,3g, polifenol 4g.

Adagolás:
Naponta 2-3-szor, 20-30 cseppet cukorra vagy kenyérre csepegtetve bevenni. A javasolt napi adagot ne lépje túl.

Fogyaszthatod:
• kevés vízben elkeverve innivaló készíthető, keverhető gyümölcslébe, teába
• keverheted joghurtba, turmixba, müzlibe, smoothie-ba és zabkásába is.

Fontos, hogy a propoliszos készítményeket (tinktúra, tabletta, propoliszos méz) étkezés előtt negyedórával érdemes fogyasztani.
Ne keverd túl meleg folyadékba vagy ételbe, mert 40-45°C felett károsodhatnak a vitaminok!

Tartós fogyasztása esetén nincs káros hatása, illetve gyógyszerekkel való káros kölcsönhatása nem ismert.

Ellenjavallat:
Virágporra érzékeny egyéneknek ellenjavallt.

A magas alkoholtartalma miatt a készítmény gyerekeknek 14éves életkor alatt nem ajánlott. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A propolisz cseppeket külsőleg alkalmazhatjuk ecsetelőként:
bőrgomba,
bőrirritációk,
szájüregi panaszok,
herpesz,
pattanások és egyéb bőrproblémák kezelésére.
Belekeverhető krémbe is.

Fontos kezelés előtt tisztítsuk meg bőrünket, majd töröljük szárazra. Ezután vattadarabkára cseppentsünk egy pipetta segítségével 1 csepp propolisz tinktúrát tisztán vagy 4 cseppet vízzel hígítva és ezzel naponta egyszer töröljük át a gyulladt bőrfelületet.

Ez a termék ma az egyik legmagasabb hatóanyag tartalommal rendelkező propolisz csepp Magyarországon. (Az oldat 12 % szárazanyagot tartalmaz.)
Egyedülálló, hideg kioldásos technológiával dolgozunk, így tudjuk elérni azt, hogy a legtöbb értékes hatóanyag megmaradjon.

Forrás: propolisztermekek.hu
3 500Ft