A Kosár : 0 tétel

Helia-D Classic Hidratáló Krém Száraz bőrre (50ml)


Miben kínál többet a megújult Helia-D Classic Hidratáló Krém Száraz Bőrre?
Ha a bőr mindennapos hidratálásáról, ápolásáról van szó, a klasszikus Helia-D hidratáló krémekre már negyven éve számíthatunk. A múlttól azonban elválaszthatatlan a jövő, melynek záloga a folyamatos fejlesztés. A kozmetikumok tudománya nagy léptekkel fejlődik, és mi alapvetésnek tartjuk, hogy bizonyítottan hatékony innovációit beépítsük bőrápolóinkba. Ennek mentén újult meg Classic termékcsaládunk, és benne a száraz bőrre való hidratáló krémünk.

A kulcsösszetevők, a bio-napraforgószár kivonat, a ricinusolaj, vagy a jojobaolaj bőrápoló hatását olyan új komponensek erősítik tovább, mint az intenzív nedvességpótlást segítő PhytoCollagen és hialuronsav. Együttesük teljes körű regenerálást kínál a száraz bőr igényeire szabva.

Teszi mindezt egyfelől a humektáns, azaz vízmegkötő összetevőkkel, melyek a bőr mélyebb rétegeiből a bőr legfelső rétegébe vonzzák a vizet. Ilyen a hialuronsav, az urea vagy a Hydroveg® formula. Mellettük az emolliens és okkluzív összetevők a nedvesség távozását hivatottak megakadályozni azáltal, hogy egyfajta védőréteget képeznek a bőr feszínén. A jojobaolaj, a shea vaj és a ricinusolaj egyaránt idetartoznak.

Mit várhatunk a hidratáló krém aktív összetevőitől?
PhytoCollagen: A hidratáló kozmetikumok egyik legnépszerűbb alkotóeleme a kollagén, mely azáltal, hogy segít nedvességgel feltölteni a bőrt, ápoltabbá, simábbá teszi a bőrfelszínt. Negatívuma azonban, hogy állati vagy szintetikus forrásokból származik. Alapvetésnek tartottuk, hogy modern, növényi eredetű változatot keressünk rá, így esett választásunk a PhytoCollagenre. A PhytoCollagen egy teljesen természetes, vegán kollagén alternatíva, amit az akácfából nyernek ki. Többfunkciós biopolimer, amely nemcsak a kollagéntől megszokott kozmetikai előnyökkel bír, de egyben zöld, fenntartható megoldást is jelent.

Hialuronsav: A bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, Natural Moisturizing Factor), amely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni vízből, így hatására a bőr rugalmasabbá, puhábbá válik. Nemcsak a vízhiányos bőrállapotot enyhíti, de az annak nyomán megjelenő apróbb ráncocskákat is simítja. További pozitívuma, hogy erősíti a bőr természetes védőrétegét és antioxidáns hatással is bír.

Urea: A bőrünk felső rétegében is megtalálható, szerves hidratáló anyag, amelynek kimagasló szerepe van a nedvességszint folyamatos fenntartásában. Hidratáló és nedvességmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint javítja a bőrbarriert. A bőrön alkalmazva lágy és sima érzetet nyújt.

Jojobaolaj: A jojobaolaj (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil) a jojoba bokor termésének magjából előállított aranysárga olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz. Szerkezetileg valójában nem is olaj, hanem egy viaszészter, egy zsírsavból és zsíralkoholból álló hosszú molekula. Viaszészterek találhatók számos növény levelének külső felületén, hogy védjék azokat a külső környezeti hatásoktól, és ami számunkra ennél érdekesebb, bőrünk 25-30 %-a is viaszészter (faggyú), ami szintén védő feladatot lát el. E hasonlóság miatt a száraz bőr számára kiváló emolliens és hidratáló, ami antioxidáns hatásokkal is bír. Rendkívül könnyen felszívódik a bőrbe, zsíros utóérzet nélkül.

Bio napraforgószár-kivonat: A Helia-D kozmetikumok ikonikus hatóanyaga, bőrápolóinkban évek óta bio változata található meg. Auxin komponensének köszönhetően hidratáló és ránctalanító hatással bír. A növényben a fiatal bőrre is jellemző rugalmasságért, szilárdságért felel, kozmetikai hatóanyagként pedig felfrissíti és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Hydroveg®: Hidratáló és nedvességmegkötő összetevők kombinációjából álló összetevő, ami a hidratáltság intenzív és azonnali helyreállítását szolgálja. A gyártó által végzett tesztek és innovatív kutatások egyaránt igazolják hatékonyságát a stressznek kitett bőr fiziológiai egyensúlyba való visszaállításában. A hidratáló komplex erősíti a bőr védőrétegét, hozzájárul a bőr hidratáltságához. Hatása nemcsak gyors, de hosszan tartó is, köszönhetően annak, hogy a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elemekkel (NMF = Natural Moisturizing Factors) azonos működésű.

Helye az arcápolási rutinban
Arckrémünk ideális eleme a mindennapos, reggeli arcápolási rutinnak. Az arc, nyak és dekoltázs megtisztított bőrére vigyük fel a krémet. Ha szérumokat vagy más célzott bőrápolókat is használunk, azokat követően. Felszívódását követően ne feledkezzünk meg a fényvédő használatáról.

Forrás: helia-d.hu
2 400Ft