A Kosár : 0 tétel

Star Nature Unicorn EDP (70ml)


Star Nature Unicorn Édes illat 70 ml EDP
2021 Star Nature Parfüm család újdonsága a Star Nature Unicorn 70 ml EDP. Egy legenda éled újra a fiatal Hölgyek körében! 15 éve töretlenül a kedvencek között szerepelnek a Star Nature parfümök Vattacukros, édes illatai. Folytatjuk a sikersorozatot! Az Unicorn 70 ml Eau De Parfüm női illat a képzeletünk elé varázsolja a könnyed, rózsaszínű pamutfelhőket amelyeknek lágy és édes foszlányaiba burkolja viselőjét. Az édes női parfümök szerelmeseinek készült ez a Star Nature Parfüm újdonság. A doboz motívumai is az Édes Életet tükrözi. Mindenki kedvence az egyszarvú lovacska azaz Unicorn várja a szivárvány és a csillagok alatt, hogy leemeljék Őt a polcokról.

Az Unicorn 70 ml Női Parfüm összetétele
A Star Nature Unicorn 70 ml EDP első permetei a könnyedséget hozza el érzékszerveinkben. Felsejlenek a fej illatban az édes gyümölcsök kavalkádjai. Ebben az édes női parfümben táncot jár a gurulós málna a fügével majd a leszáradás után lépnek be a szívillatban a nagyágyúk! A vanília és a keserű narancs tolakodnak a női parfüm harmóniájáért. Az Unicorn 70 ml EDP kiteljesedik az alap illatban. Az édes eper és a cukros jegyek lágyulnak meg az illatháromszög végén ahol a vattacukor veszi át a domináns szerepet . Némi pézsma és a lágy és édes illatú bergamott szépítik meg ezt a női parfümöt.

Fej illat – Málna – Füge
Szív illat – Vanília – Keserű Narancs
Alap illat – Bergamott – Vattacukor – Pézsma – Eper
Az illat fajtája – Gyümölcsös – Vattacukros női parfüm

Az Unicornis vagyis az Egyszarvú Ló története.
A Vikingek a középkorban megtréfálták a világot. A közhiedelem és a legendák szerint a Narválok a tengeri emlősök csavaros szarvát adták el mint az Unikornisét. A legenda szerint az összetört és őrölt szarv minden méregre orvosság volt. Horibilis pénzekért, kastélyok áráért adták el a hiszékeny népeknek. Azóta ezek a hiedelmek tisztázódtak és főszereplője a történetnek egy kedves, barátságos mindenki kedvence lett.

Forrás: starnatureparfum.hu
1 390Ft