A Kosár : 0 tétel

BioTech USA Pyruvate Kapszula (90db)


KIEMELT ELŐNYÖK
Napi adagban 2250 mg kalcium-piruvát, melyből
338 mg kalcium
1350 mg piruvát
Kalcium, szerves forrásból
Kapszulás forma

Ismerd meg a BioTechUSA Pyruvate kapszulánkat!

A pyruvate (piruvát) egy olyan, a szervezetünkben megtalálható vegyület, mely a szénhidrátok (glükóz), illetve fehérjék lebontása során keletkezik.

Ez a vegyület kapcsolja össze a glikolízist és a citromsav ciklust, melyek a lebontó anyagcserefolyamatok részei.

A citromsav ciklus, vagy másik nevén Szentgyörgyi-Krebs ciklus anyagcserefolyamataink egyik központi lépése, mely az emberi sejtekben zajlik. A szervezetünkben a piruvát átalakul acetil-CoA-vá, mely belép a citromsav ciklusba, és több lépésen keresztül egy energiát hordozó vegyület, ATP keletkezik. Ennek segítségével biztosítja szervezetünk a megfelelő mennyiségű energiát az alapvető élettani folyamatokhoz és fizikai aktivitásodhoz, legyen szó egy könnyed sétáról, vagy akár egy intenzívebb edzésről.

A készítményünk a piruvát kalciummal alkotott vegyületét tartalmazza. A kalcium hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az emésztőenzimek normál működéséhez, ezekkel is támogatva az egészséges életmódot.

MIÉRT AJÁNLJUK A PYRUVATE TERMÉKET?
Szerves kalciumvegyületet tartalmaz
Kapszulás termékforma

KIKNEK AJÁNLJUK A PYRUVATE TERMÉKET?
Nőknek és férfiaknak egyaránt.
Akik kiegészítenék változatos és kiegyensúlyozott étrendjüket, illetve egészséges életmódjukat kalcium-piruváttal.
Aktív életmódot folytatóknak.
Akik testsúly-kontroll formula mellé egyéb étrendkiegészítőt keresnek.

ÖSSZETEVŐK: kalcium-piruvát 82%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid, kálium-hidroxid)], tömegnövelő szer (cellulózgél), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket és kén-dioxidot tartalmazó összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Vegyél be 3x1 kapszulát étkezés előtt naponta egy pohár vízzel!

Forrás: biotechusa.hu
3 890Ft